Hlavní navigace

Tuzemská Fashion TV začne vysílat od zítřka původní magazín Fashion VIP

14. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
14. 3. 2011

UVNITŘ FOTO Vstup lifestylového a módního kanálu Fashion TV na satelitní pozici 23,5 stupně východně nebude jedinou novinkou, který od zítřka čeká na diváky této stanice. Fashion TV se přiblíží tuzemským zájemcům také novou relací Fashion VIP s týdenní periodicitou, která ponese podtitul Showbiz positive a vysílat se bude od 21 hodin. Nový pořad by se měl věnovat především módě, showbusinessu a večírkům.

ČTĚTE TAKÉ: Fashion TV od 1. dubna nekódovaně na pozici Skylinku a CS Linku

cif 24 - early cena - média

Tvářemi půlhodinové Fashion VIP se staly modelky Denisa Mendrejová a Nikol Moravcová. Fashion VIP je pořad pro úspěšné, inteligentní, kosmopolitní a náročné diváky, kteří se nespokojí s průměrem a od vysílání očekávají víc. Věřím, že si díky svojí atraktivitě, trendovosti a překrásným moderátorkám najde hodně fanoušků a ohlasy budou pouze pozitivní, sdělila DigiZone.cz ředitelka česko-slovenské Fashion TV Gabriela Drobová. V reprízách se pak bude pořad vysílat každý den v 15, 17, 21 a 23 hodin.

Dámy si přijdou od zítřka na své. (Zdroj: Fashion TV)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).