Hlavní navigace

TV Barrandov a TV Joj chystají společný podzimní projekt Recept na bohatství

14. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Barrandov chystá ve spolupráci se slovenskou komerční stanicí TV Joj soutěžní formát Recept na bohatství. Hlavní výhrou bude 500 tisíc korun, respektive 50 tisíc eur.

Prima family nebude jediná, s kým bude slovenská komerční televize Joj na podzim kooperovat. Za několik měsíců by se měl ve vysílání plnoformátové televize Barrandov objevit formát Recept na bohatství. Právě ten má vzniknout ve spolupráci této stanice a TV Joj. Máte skvělý recept, který si předáváte z generace na generaci, nebo umíte uvařit mimořádně chutné, třeba i netradiční jídlo a myslíte si, že je nejlepší v celém Česko-Slovensku? Neváhejte a soutěžte (…) a proslavte svůj recept prostřednictvím známé obchodní sítě po celém světě, uvádí promo spot na webech obou stanic.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima family s TV Joj rozjíždí třetí ročník Talentu. Vítěz získá i cestu kolem světa

TV Barrandov už spustila k chystanému projektu speciální stránku na adrese: http://www.re­ceptnabohatstvi­.cz/, TV Joj pak má svou microsite na stránce: http://recept­.joj.sk/. Výherce soutěže získá půl milionu korun (v České republice) a padesát tisíc eur v případě Slovenska. Šanci vyhrát má podle promo spotu, který je pro obě země shodný (liší se pouze jazykem a lokalizovanou grafikou), jakákoliv specialista. Soutěžící může připravit jakékoliv jídlo – takové, které chutná jeho blízkým. Soutěž podporuje také speciální stránka na komunitním portálu Facebook.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).