Hlavní navigace

TV Barrandov chystá Vražedné karaoke, informovala o tom přes sesterský Týden.cz

12. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – Zábavná televizní soutěž je populární ve Spojených státech. Účastníci musí podstoupit různé nástrahy, aniž by přitom přestali zpívat karaoke.

Jednou z jarních programových novinek televize Barrandov by měla být bláznivá soutěžní soutěž Vražedné karaoke, která slaví úspěch v amerických televizích pod názvem Killer Karaoke. Informoval o tom web Mediamania.cz, který patří pod zpravodajský server Týden.cz ze stejného vydavatelství Empresa Media jako TV Barrandov. Není to poprvé, co Barrandov vypouští informace o chystaných pořadech právě přes tento sesterský web.

K TÉMATU: Neúspěšné čtvrtky TV Barrandov pokračují, na ČT Sport bodoval biatlon

MMF24

“Účastníci show se musejí vyrovnat s různými nástrahami, například s máčením do kádě s ledovou vodou plnou hadů. A za žádných okolností přitom nesmějí přestat zpívat. Cíl soutěže je jednoduchý – dozpívat písničku za každou cenu,” popisuje web. Přihlášku do castingu této soutěže na Barrandově zveřejní ve svém čtvrtečním vydání bulvární týdeník Sedmička, který rovněž patří majiteli TV Barrandov. Na obrazovce by se pořad měl objevit nejdříve koncem března.

Televize Barrandov se po výrazné úpravě programového schéma od začátku ledna potýká s výrazně nižší sledovaností. Nepomohlo jí zkrácení podvečerního dětského pásma Animáček, ani zavedení večerní zpravodajské hodiny, která přímo konkuruje zavedeným zpravodajským relacím na Primě family, ČT 1 a Nově. Od března ale Barrandov alespoň částečně znovu prodlouží Animáčka a chystá i další programové změny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).