Hlavní navigace

TV Barrandov neúspěch v anketě TýTý obrátila ve svůj prospěch

13. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle magazínu Sedmička popularita moderátora Aleše Cibulky strmě stoupá, nohama prý ale zůstává stát pevně na zemi. Empresa Media staví úspěch Cibulky na porážce Marka Ebena.

V sobotu se rozdávaly ceny televizní popularity TýTý, které si mezi sebe rozebraly Česká televize a Prima. Přestože plnoformátová TV Barrandov se svou talk show Sejdeme se na Cibulce neuspěla, dokázalo vydavatelství Empresa Media, do jejíž rodiny tato stanice patří, obrátit výsledek ve svůj prospěch. Prostřednictvím webových stránek společenského magazínu Sedmička informovalo, že Aleš Cibulka porazil v kategorii „Osobnost televizní zábavy“ Marka Ebena. Ten si však v posledních měsících dává „televizní pauzu“. Populární taneční show StarDance se loni například vůbec na obrazovce ČT nevysílala.

MMF24

K TÉMATU: TýTý 2014 si rozebraly Česká televize s Primou, na Barrandov se nedostalo

Pořad Sejdeme se na Cibulce byl nominovaný jako jediný v historii televize Barrandov a navíc jsem se před chvilkou dozvěděl, že jsem celkově skončil na třetím místě. Trošku se mi podlomila kolena, a to už třeba z toho důvodu, že až za mnou byl Marek Eben. Mám z toho ohromnou radost, cituje Aleše Cibulku, který je taktéž dlouholetým moderátorem Českého rozhlasu Dvojka, magazín Sedmička. Ten navíc článek označil titulkem „Tohle nikdo nečekal“. Empresa Media logicky celý text vede ve velmi pozitivním duchu a díky Cibulkovým vyjádřením působí tak, jako kdyby byl bezpochyby populární moderátor vítězem kategorie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).