Hlavní navigace

TV Barrandov oslovila pro post ředitele i Libuši Šmuclerovou

27. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
27. 3. 2008

Bývalá programová šéfka televize Nova Libuše Šmuclerová dostala nabídku na ředitelování nové digitální televizi TV Barrandov. Informací dnes přinesl ekonomický týdeník E15. TV Barrandov v současné době shání nového ředitele, protože její bývalý šéf Kamil Spáčil nastoupil koncem ledna do výkonu trestu. Podle původního tvrzení měly stát za jeho odchodem rodinné důvody. Dočasným šéfem plnoformátové televize byl po tomto incidentu jmenován předseda představenstva společnosti Barrandov Studio Vladimír Kuba.

PERSONÁLNÍ ZMĚNY:
Ve vedení TV Barrandov Kamila Spáčila střídá Vladimír Kuba
Spáčil skončil v TV Barrandov kvůli nástupu do výkonu trestu

A jak nakonec Šmuclerová s nabídkou naložila? Odmítla ji. Nyní prý na jinou pozici nastupovat nehodlá. V současné době totiž šéfuje české pobočce švýcarského mediálnímu domu Ringier, který vydává např. deníky Blesk, Aha! nebo týdeník Reflex. Oslovení bývalé programové ředitelky Novy ale není náhodné. Minulý rok totiž sama v rozhovoru pro Lidové noviny potvrdila, že by Ringier chtěl vstoupit na českou mediální scénu s televizí. Využít možností televize budu vždycky vlastníkům doporučovat, řekla tehdy Šmuclerová.

ebf - partner 1

PLÁNY: Ringier zvažuje, zda v Česku neprovozovat digitální televizi

Sama Šmuclerová se podle vyjádření pro LN už po odchodu z Novy rozhodla, že do digitálních kanálů zatím nepůjde. Už tehdy jsem těsně propásla žádost o digitální licenci, a teď se ukazuje, že to taková chyba zase nebyla. Na digitální kanály je brzo ne proto, že by tomu neodpovídaly technologie, ale nepřeje tomu situace," prohlásila šéfka českého Ringieru a bývalá programová ředitelka televize Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).