Hlavní navigace

TV Barrandov povede přímo Jaromír Soukup, šéfem techniky Roman Bradáč

4. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Za poslední rok mění televize Barrandov své vedení už po několikáté. Vše začalo loni v červnu odchodem Janky Vozárové z pozice generální ředitelky programu.

Plnoformátová televize Barrandov má od dnešního dne opět nové vedení. Pověřenou výkonnou ředitelkou se stala Marcela Hrdá, dosavadní šéf stanice Roman Bradáč bude vykonávat pozici technického ředitele. Stalo se tak při příležitosti sjednocení vedení vydavatelství Empressa Media a dceřiné společnosti Barrandov Televizní Studio. Právě ta je držitelem licence pro TV Barrandov. Veškeré aktivity však budou podléhat předsedovi představenstva Jaromíru Soukupovi, který povede obě výše zmíněné společnosti. Jedná se o stejný princip, jako ve společnosti Médea Group či vydavatelství Empresa Media, přiblížila mluvčí TV Barrandov Petra Hrušová.

K TÉMATU: Novým šéfem televize Barrandov Roman Bradáč, program vede Petr Lesák

TV Barrandov přitom za poslední rok mění svoje vedení už po několikáté. Připomeňme, že vše začalo loni v červnu odchodem Janky Vozárové a programového ředitele Janise Sidovského. Vedení televize se na čas ujala Martina Lišková, aby ji v říjnu vystřídal někdejší obchodní ředitel České televize Robert Kvapil. Jeho pak letos v únoru nahradil Roman Bradáč. Posledním výkonným šéfem TV Barrandov (nikoli však generální ředitelkou) se stává Marcela Hrdá, která bude přímo podléhat předsedovi představenstva společností Empressa Media a Barrandov Televizní Studio Jaromíru Soukupovi.

BRAND24

KOMENTÁŘ: Úspěšná cesta televize Barrandov do pekel

Empresa Media se jako nový většinový vlastník bude nadále podílet na úspěšném rozvoji TV Barrandov a výrobě zpravodajských a publicistických pořadů, kterými již dnes naplňuje vysílací schéma, uvedla výkonná ředitelka Empresa Media Kateřina Jelínková. Vydavatelství Empresa Media podepsalo smlouvu o převodu cenných papírů v prosinci 2012, do vlastnictví společnosti přešly v minulých dnech. Barrandov Televizní Studio požádalo Radu pro televizní a rozhlasové vysílání (RRTV) o udělení nové licence, čemuž regulátor obratem vyhověl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).