Hlavní navigace

TV Barrandov si registrovala Cyranův poloostrov. Vrací se Ivan Mládek?

27. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 10. 2009

UVNITŘ LOGO Ochrannou známku a logo pořadu Cyranův poloostrov si nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat plnoformátová digitální televize Barrandov. Obojí nápadně připomíná pořad Cyranův ostrov, původní sitcom této televize, který pro Barrandov připravoval zpěvák a bavič Ivan Mládek.

Cyranův ostrov vysílal Barrandov do letošního léta, po 23 dílech jeho výrobu zastavil. Podle Janise Sidovského, ředitele PR a marketingu televize Barrandov, nakonec vzniklo o deset částí více, než stanice původně předpokládala. Už v létě pak Barrandov sliboval, že se s Mládkem dohodne na dalším společném projektu.

Zda se v Cyranově poloostrově objeví opět Ivan Mládek, či zda půjde o sestřih scének ze starších dílů Cyranova ostrova, není jasné. Janis Sidovský na otázky serveru DigiZone.cz nereagoval.

Logo nového pořadu Cyranův poloostrov (Zdroj: Úřad průmyslového vlastnictví)

BRAND24

TV Barrandov se nedávno registrovala i název a logo nového pořadu Hašteření, v němž by se měli sejít baviči Miloš Knor a Zuzana Bubílková. Podle serveru RadioTV.cz by se pořad měl jmenovat Sametové hašteření a oba baviči by v něm měli glosovat uplynulých 20 let od samotové revoluce v tehdejším Československu.

První díl Sametového hašteření natočí Barrandov již tento pátek 30. října v pražském Salesiánském divadle. Na obrazovce by se měl objevit pravděpodobně v neděli 14. listopadu. Tento rok se jedná o jednorázovou záležitost. Vzbudí-li však pořad zájem diváků, dočkáme se ho i v příštím roce coby měsíčníku, uvedlo RadioTV.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).