Hlavní navigace

TV Barrandov začne vysílat československý seriál Malé dějiny jedné rodiny

9. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Seriál ze současnosti, který odrážel dobu nástupu perestrojky i se satirou na současnou dobu. Právě tak je popisován další socialistický kousek, který se dostane na TV Barrandov.

Digitální plnoformátová stanice TV Barrandov našla v televizním archivu další socialistický kus, který se objeví v jejím vysílání. Půjde konkrétně o komediální seriál Malé dějiny jedné rodiny z roku 1988, který se dočkal celkem 54 části po dvaceti minutách. Diváci televize ho uvidí poprvé v pátek 1. června od 21:25 po dalším seriálu z české provenience – Hříchách pro pátera Knoxe. Stanice nabídne hned dvojitou dávku tohoto seriálu, po němž někteří diváci na internetu marně volali.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: TV Barrandov chystá na podzim Módní polepšovnu, obdobu módních policií

Seriál ze současnosti, který odrážel dobu nástupu perestrojky i se satirou na současnou dobu. Do jednotlivých dílů byly vloženy aktuální události dne i týdne, třeba že na Vinohradech spadlo v noci lešení nebo že Gorbačov odpoledne odletěl na návštěvu Gruzie. Na příkaz ÚV byl seriál ukončen 19. října 1989, uvádí programové plány televize Barrandov. Mezi jinými se v seriálu objevily například Alois Švehlík, Milena Dvorská, Rudolf Hrušínský nebo Jan Čenský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).