Hlavní navigace

TV Nova změnila před startem nových Událostí začátek Televizních novin

30. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Dva dny před startem nových Událostí ČT přikročila k úpravě Televizních novin nejsledovanější česká stanice TV Nova.

Bystrý divák si mohl dnes od půl osmé večer všimnout, že proměna je patrná hned od jejího počátku. Změna, kterou serveru DigiZone.cz potvrdil zdroj z Novy, se týká pouze koncepce Televizních novin, grafika zůstala původní.

ANKETA: TIPUJTE: kolik lidí uvidí Události?

Televizní noviny začínají ihned po znělce nájezdem kamery ve studiu na moderátory, dnes to byli Rey Koranteng a Lucie Borhyová, kteří ovšem začnou neobvykle číst přehled zpráv. Borhyová diváky upozornila: Pojďme se podívat, co dnešek přinesl. Jednotlivé zprávy jsou pak propojeny zvukem, který jednotlivé příspěvky v přehledu odděluje. Po samotném přehledu, který se dnes skládal pouze ze tří zpráv a byl velice rychlý, už začala samotná relace. Celá proměna, která může působit pouze kosmeticky, je však dobře promyšlena a slouží k lepšímu upoutání diváka.

Nová podoba Televizních novin TV Nova.

Televizní noviny TV Nova před změnou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).