Hlavní navigace

TV Pětka pozastavila přípravy koncertu Ivety Bartošové, pře se s jejím přítelem

11. 12. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Televize tvrdí, že koncert není ohrožen, zároveň ale přiznává, že s ní Iveta Bartošová i její přítel přestali komunikovat. Jednají pouze přes právníka.

Současné potíže televize Pětka, která přišla o investora s hledá nového, se podle marketingového ředitele Jiřího Haramula nedotknou příprav vánočního koncertu Ivety Bartošové v Lucerně, k němuž se váže jeden z hlavních formátů Pětky, reality show Iveta. Haramul tak reagoval na prohlášení Josefa Rychtáře, přítele Ivety Bartošové, pro VIP zprávy na Primě family. Rychtář v pořadu řekl, že Pětka uvažuje o zrušení akce, protože má finanční potíže. Televize však kvůli sporům s Rychtářem přípravu akce pozastavila.

K TÉMATU: TV Pětka usilovně hledá nového investora. Ve hře může být Babiš nebo Soukup

„Jednání pana Rychtáře, který bez jakéhokoliv upozornění podniká kroky vedoucí ke zrušení koncertu, chápeme jako ohrožující vysílání a poškozující jméno firmy. Bohužel naše snaha komunikovat přímo s Ivetou Bartošovou, resp. s jejím manažerem Josefem Rychtářem za účelem vysvětlení nebyla vyslyšena. Pan Rychtář se z nepochopitelných důvodů náhle rozhodl komunikovat s TV Pětka výhradně prostřednictvím svého právního zástupce. Jeho rozhodnutí však respektujeme,“ uvedl Haramul.

ČTĚTE TAKÉ: TV Pětka oficiálně potvrdila problémy se svým financováním. Hledá nového investora

Naplňují se tak obavy z dob před startem vysílání Pětky, že by Iveta Bartošová coby nevyzpytatelná interpretka, mohla televizi začít dělat problémy. Pětka přitom zpěvačce poskytovala nadstandardní servis na vlastní účet, platila jí manažery a zprostředkovala pro ni dar v podobě luxusní kuchyňské linky za víc než 200 tisíc korun. „My se o ni staráme, najali jsme jí nového PR manažera, a díky němu je odříznuta od negativních informací bulváru. Snažíme se kolem ní budovat skutečnou realitu a ne to, co píše bulvár,” přiblížil Haramul v říjnovém rozhovoru pro server DigiZone.cz.

NAPSALI JSME: Pětka omezila výrobu předtáčených pořadů. Zaskočila i své vlastní lidi

UX DAy - tip 2

Programový ředitel Pětky Václav Kutil ve stejném interview rozptyloval obavy z případné nespohlivosti Ivety Bartošové. “Máme s ní jenom ty nejlepší zkušenosti,” uvedl. Na dotaz DigiZone.cz, zda má televize smluvně podchyceny náhrady za případné výpadky natáčení reality show Iveta, k nimž by mohlo dojít kvůli indispozici Bartošové, Kutil odpověděl záporně. Bartošové přítel Josef Rychtář nyní pro Primu family dokonce spekuloval i o zpronevěře peněž za prodej vstupenek na chystaný koncert v Lucerně.

„Zpronevěra je vyloučena a v případě zrušení koncertu paní Bartošové bude vstupné vráceno v plné výši skrze prodejní síť. Diváci pak budou moci uplatnit nárok na vrácení vstupného v místě zakoupení vstupenky,“ uvedl Haramul. Během dneška mají právníci obou stran zahájit jednání o dalším postupu a kvůli tomu byly podle marketingového ředitele Pětky dočasně pozastaveny přípravy koncertu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).