Hlavní navigace

TV Pohoda zařadila do svého vysílání infolištu se zpravodajstvím

13. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Formou jedné věty se nyní diváci Pohody dozvídají o dění v České republice i zahraničí. Televize by se v horizontu dní měla objevit na obrazovkách také divákům na Benešovsku.

Digitální televize Pohoda podnikatelů Radima Pařízka a Vladimíra Železného, která plánuje ostrý start na konci letošního roku, obsahuje od začátku tohoto týdne další nový prvek. Do vysílání byla zařazena informační lišta, jež přináší divákům stručnou formou (v podobě jedné věty) dění z domova i ze světa. Černý text roluje zprava doleva formou běžícího textu na žlutém pozadí. Lišta bohužel není pravidelně aktualizována, takže se například ráno mohli diváci dozvědět, že: „Dnes zemřel herec Radoslav Brzobohatý.“

BRAND24

TV Pohoda obsahuje od začátku tohoto týdne také zpravodajskou infolištu.
Autor: repro foto vysílání TV Pohoda

TV Pohoda obsahuje od začátku tohoto týdne také zpravodajskou infolištu.

ČTĚTE TAKÉ: TV Pohoda vysílá v režimu Mini bez souhlasu vysílací rady

TV Pohoda ve svém vysílání nadále používá u loga přídomek Mini, což jí nedávno vyčetla Rada pro rozhlasové vysílání (RRTV). Podle ní je takové označení v rozporu s udělenou licencí. Majitel stanice Radim Pařízek serveru DigiZone.cz potvrdil, že v horizontu několika dní by se měla televize rozšířit také na Benešovsko, kde bude v nejbližší době spuštěn vysílač Kozmice. Mělo by k tomu dojít pravděpodobně ještě do konce tohoto týdne. Kozmice doplní středočeský vysílač Velké Popovice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).