Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Svatební cesta do Jiljí, Restart a Pravda zabijí

16. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 16:40 – Tour de Suisse 2015 – Přímý přenos 4. etapy mezinárodního cyklistického etapového závodu

  • Nova Cinema, 20:00 – krimifilm Pravda zabijí – Alkoholik a sukničkář Steve Everett je stárnoucí odepsaný reportér. Se ženou mu to neklape, jako otec se neosvědčil a ještě ke všemu ztratil práci. Pomůže mu jeho novinářský nos zachránit nevinného odsouzence na smrt? Americký krimifilm (1999)

Tipy C

  • CS Film, 20:00 – komedie Radost až do rána – Komedie o nespokojených jedincích, kteří pohrdají životními stereotypy těch druhých, ale vytvářejí si okamžitě své vlastní. Tulák životem Kazan a Viola, která se vždy spokojila jen s ideálem, vytvořili nesourodou dvojici, která našla to pravé… Předloha Vladimíra Párala patří k typickým produktům jeho normalizovaného období. Československá komedie (1978)
  • ČT 1, 21:30 – komedie Svatební cesta do Jiljí – Adepti manželství, dříve, než se rozhodnete, podrobte svůj vztah zatěžkávací zkoušce – společné dovolené! Československá komedie (1983)

  • ČT art, 23:10 – drama Restart – Někteří lidé touží začít znovu. A někteří to zoufale potřebují. Česko-finské drama (2005)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).