Hlavní navigace

TV Živa je bez webu i telefonních linek

21. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
21. 11. 2011

Slovensko je chudší o další televizní kanál. Zatímco slibovaný start programu Empatia vůbec neproběhl, a po rozpadu pracovního týmu už ho ani nikdo neočekává, věštecká stanice Živa, která se orientovala mimo jiné na interaktivní hry, zmizela z éteru teprve před několika dny. Nejprve bylo na jejím webu ukončeno on-line vysílání, v tuto chvíli už nejsou dostupné ani její webové stránky.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Slovenský program Živa přestal vysílat

První známkou toho, že něco není s fungováním stanice v pořádku, bylo již 21. září, kdy proběhlo přerušení distribuce signálu na satelitu Thor, která již nebyla obnovena. Postupně se signál odmlčel i u klasických operátorů, program byl distribuován kabelovými a IPTV trasami na Slovensku, poslední kapkou bylo již zmiňované ukončení šíření přes internet. Odpojena byla i telefonní linka +421 2 49 10 98 11 na sekretariát televize. Místo vyzváněcího tónu se volajícímu ozve ihned známý zvuk symbolizující, že volané číslo neexistuje, případně není k dispozici.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).