Hlavní navigace

Twitter se blíží k 500 milionům (registrovaných) uživatelů

22. 2. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Právě dnes by měl Twitter dosáhnout 500 milionů registrovaných uživatelů. Jde samozřejmě pouze o odhad, založený na analýze čísel z Twopcharts, nikoliv přímo od Twitteru. Ten vloni v září oznámil 100 milionů aktivních měsíčních uživatelů. Ještě předtím, v dubnu, Twitter oznámil, že mají 200 milionů registrovaných uživatelů. Twopcharts při analýze vycházejí z ID uživatele, které je postupně se zvětšujícím účtem. Do 500 milionů se tak započítávají i dříve vytvořené účty, které mezitím byly…

Právě dnes by měl Twitter dosáhnout 500 milionů registrovaných uživatelů. Jde samozřejmě pouze o odhad, založený na analýze čísel z Twopcharts, nikoliv přímo od Twitteru. Ten vloni v září oznámil 100 milionů aktivních měsíčních uživatelů. Ještě předtím, v dubnu, Twitter oznámil, že mají 200 milionů registrovaných uživatelů. Twopcharts při analýze vycházejí z ID uživatele, které je postupně se zvětšujícím úč­tem. Do 500 milionů se tak započítávají i dříve vytvořené účty, které mezitím byly smazány (například záplava účtů používaných pro spam) nebo jsou zcela neaktivní.

Zdroj: Twitter To Surpass 500 Million Registered Users On Wednesday

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).