Hlavní navigace

U:fon zařadil do nabídky nový levný modem

11. 5. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

U:fon nabízí balíček pro občasné uživatele mobilního internetového připojení za zvýhodněnou cenu. Balíček pro připojení na předplaceném principu lze nyní koupit za 990 korun. Cena zahrnuje i kredit ve výši 300 korun. U:fon mohl balíček zlevnit o 50 procent hlavně díky novému low-cost CDMA modemu Celot K-300.

U:fon nabízí balíček pro občasné uživatele mobilního internetového připojení za zvýhodněnou cenu. Balíček pro připojení na předplaceném principu lze nyní koupit za 990 korun. Cena zahrnuje i kredit ve výši 300 korun. U:fon mohl balíček zlevnit o 50 procent hlavně díky novému low-cost CDMA modemu Celot K-300.

Do konce května pak běží akce, kdy lze výhodněji dobíjet kredit. U:fon k nabíjené částce nabízí bonus ve výši sto procent. Pokud si tedy například nabíjíte kredit částkou 100 korun, získáte v součtu 200 korun (dobíjených 100 korun + bonusových 100 korun). Dobíjet lze online na http://www.ufon­.cz/dobijeni.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).