Hlavní navigace

Nové Ubuntu 8.04 LTS: jaké je a jak jej nainstalovat

5. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jednou z posledních zásadních událostí ze světa alternativních systémů je vydání Ubuntu 8.04 LTS. Nové verzi distribuce Linuxu, o které bylo v poslední době často slyšet, se věnuje i dnešní článek Ubuntu 8.04 LTS: dobrý podnájemník na našem sesterském serveru Root.cz. Navazuje na články Ubuntu 8.04 TLS: na Tři Léta Spolu? a Ubuntu 8.04: V ostrém provozu z předchozích dnů. V zatím posledním díle volného seriálu se uživatelé Windows dozvědí, jak Ubuntu nainstalovat snadno a rychle na svůj počítač…

Jednou z posledních zásadních událostí ze světa alternativních systémů je vydání Ubuntu 8.04 LTS. Nové verzi distribuce Linuxu, o které bylo v poslední době často slyšet, se věnuje i dnešní článek Ubuntu 8.04 LTS: dobrý podnájemník na našem sesterském serveru Root.cz. Navazuje na články Ubuntu 8.04 TLS: na Tři Léta Spolu? a Ubuntu 8.04: V ostrém provozu z předchozích dnů. V zatím posledním díle volného seriálu se uživatelé Windows dozvědí, jak Ubuntu nainstalovat snadno a rychle na svůj počítač. Pokud ještě s Linuxem nemáte žádnou zkušenost a uvažujete o něm, můžeme vám doporučit víkendový seriál článků pro začátečníky u kolegů na Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).