Hlavní navigace

U:fon si registroval ochranné známky pro své tarify

10. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Telekomunikační poskytovatel U:fon, o kterém se hovoří jako o čtvrtém mobilním operátorovi na našem trhu, si podle našich informací nechal u Úřadu průmyslového vlastnictví zaregistrovat opět několik ochranných známek, které jsou pravděpodobně názvy budoucích tarifů a jejich loga. Například: U:fonův slušný internet, U:fonův mobil, U:fonova vysílačka, U:fonův fofr internet či U:fonův telefon s internetem a k tomu loga U:fonův internet či U:fonův telefon. Registrované ochranné známky jenom…

Telekomunikační poskytovatel U:fon, o kterém se hovoří jako o čtvrtém mobilním operátorovi na našem trhu, si podle našich informací nechal u Úřadu průmyslového vlastnictví zaregistrovat opět několik ochranných známek, které jsou pravděpodobně názvy budoucích tarifů a jejich loga. Například: U:fonův slušný internet, U:fonův mobil, U:fonova vysílačka, U:fonův fofr internet či U:fonův telefon s internetem a k tomu loga U:fonův internet či U:fonův telefon. Registrované ochranné známky jenom potvrzují záměr napodobit někdejšího Oskara a vystupovat jako čistě český operátor s vlastním stylem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).