Hlavní navigace

Ulice se na Novu vrátí od 27. srpna, Ordinace o den později. Gympl začne v neděli 2. září

10. 8. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Nově zbývají do konce letní sezóny poslední tři týdny. Skončí olympiáda, Farmu nahradí osvědčené „nekonečné“ seriály.

Už jen tři týdny bude televize Nova čelit největšímu útoku konkurence za celou dobu svojí existence. Poslední srpnový týden se na její obrazovku vrátí dva ze tří stěžejních formátů, které tvoří páteř její sledovanosti – denní seriál Ulice a nekonečná vztahová sága Ordinace v růžové zahradě 2. Ulice se na Nově objeví od pondělí 27. srpna, Ordinace se vrátí o den později. Informoval o tom server Médiář.cz.

K TÉMATU: Pokračování Expozitury přeci jenom bude. Nejdřív ale koncem příštího roku

Ordinace zachová vysílací dny v úterý a ve čtvrtek, kvůli prodlouženým Televizním novinám ale bude začínat až ve 20:20 hod., respektive lehce před půl devátou, protože deklarovaný začátek hlavního večerního pořadu na Nově odsouvá reklamní blok po Počasí. Prima family nasadí přímo proti Ordinaci podobně laděný seriál Cesty domů, vůbec nejsledovanější pořad na této stanici, který dosud dávala v pondělí a ve středu.

ČTĚTE TAKÉ: Prima na podzim nepokrytě zaútočí na Novu. Chce sestřelit Ordinaci

Nova o posledním prázdninovém týdnu zopakuje pilotní díly nikdy nezrealizovaných seriálů Hasiči a Policie Modrava. Hasiči se na její obrazovce objeví v pondělí od 20:20 a Policie Modrava ve stejný čas ve středu. Úvodní díl seriálu Gympl s (r)učením omezeným, hlaváí podzimní programové novinky, Nova nasadí již v neděli 2. září od 20:20 hod. Stabilně by jej ale měla vysílat ve stejný čas v pondělí proti nové řadě seriálu Zdivočelá země na ČT 1 a seriálu Obchoďák na Primě family, a také ve středu proti Obchoďáku na Primě family a seriálu Ententýky na ČT 1.

MMF24

NAPSALI JSME: Podzim na ČT: osvědčené formáty, řada novinek i vysoce hodnocené seriály HBO

Kuchařskou soutěž MasterChef, po Gymplu asi druhou největší novinku letošního podzimu, Nova nasadí na páteční večer od 20:20, tedy přímo proti nové řadě seriálu Vyprávěj na ČT 1 a nové zábavné talk show Zrcadlo tvého života s Jiřinou Bohdalovou na Primě family.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).