Hlavní navigace

Úložiště na Adobe Photoshop.com končí. Na Adobe Revel se ale přesune jenom část obsahu

25. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Konec části služby Photoshop.com se blíží a pokud jste uživatelé, měli byste si případný obsah raději stáhnout. Migrovat na Adobe Revel se bude pouze něco.

V únoru oznámený konec úložiště na Photoshop.com se blíží a migrace na Adobe Revel se bude týkat pouze obrázků a to ještě navíc pouze obrázků v JPEG podobě. Videa, PSD, RAW, ACR, PNG či TIFF soubory budou smazány. K přesunu dojde 2. dubna, takže máte ještě případný čas na zálohování vašich souborů. 

Důležité je také vědět, že pokud chcete aby k přesunu došlo, musíte navštívit Photoshop.com a potvrdit, že chcete soubory přenést.

Na stažení vašeho obsahu z Photoshop.com máte teoreticky čas do 18. června, pak nenávratně zmizí. A samozřejmě pamatujte, že Revel je zpoplatněná služba, zdarma je pouze v omezené podobě do 50 nahraných fotografií měsíčně (byť po založení účtu získáváte 30 dní pro neomezený upload). V neomezené podobě je pak dostupné za 5.99 USD měsíčně.

Pokud si budete chtít z Photoshop.com stáhnout své soubory, tak nezapomeňte, je to možné pouze prostřednictvím aplikace Adobe Media Downloader. A budete potřebovat Adobe AIR. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).