Hlavní navigace

UPC mělo výpadek, někteří klienti byli offline

31. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Někteří čtenáři nám dnes hlásili výpadek internetového připojení přes kabelového poskytovatele UPC, jehož tiskový mluvčí, František Malina, nám problémy potvrdil. Na vině prý byla porouchaná klimatizace, což vedlo k přehřání hardwaru, takže někteří klienti skutečně byli v dopoledních hodinách offline. Problém se však údajně netýkal celé sítě. K nám se od zákazníků UPC dostaly informace o nedostupnosti připojení v některých částech Prahy a Ostravy. Podle Františka Maliny by teď už zase mělo vše…

Někteří čtenáři nám dnes hlásili výpadek internetového připojení přes kabelového poskytovatele UPC, jehož tiskový mluvčí, František Malina, nám problémy potvrdil. Na vině prý byla porouchaná klimatizace, což vedlo k přehřání hardwaru, takže někteří klienti skutečně byli v dopoledních hodinách offline. Problém se však údajně netýkal celé sítě. K nám se od zákazníků UPC dostaly informace o nedostupnosti připojení v některých částech Prahy a Ostravy. Podle Františka Maliny by teď už zase mělo vše být v pořádku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).