Hlavní navigace

UPC zrychluje internetové připojení

1. 3. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UPC včera představilo dva nové tarify k připojení k Internetu. Jde o tarify Starter a Extreme. Druhý jmenovaný nabízí rychlost vyšší než 10 Mbit/s. Starter je zase zaměřen na uživatele, kteří nechtějí za rychlý Internet platit nějaké vyšší částky. Během následujících čtyř měsíců UPC rovněž postupně zvýší rychlosti u tarifů Easy, Light a Classic. U tarifů Easy a Light se dále zvýší doporučený objem přenášených dat a to o sto procent. U tarifu Professional se toto doporučení zcela ruší. Další…

UPC včera představilo dva nové tarify k připojení k Internetu. Jde o tarify Starter a Extreme. Druhý jmenovaný nabízí rychlost vyšší než 10 Mbit/s. Starter je zase zaměřen na uživatele, kteří nechtějí za rychlý Internet platit nějaké vyšší částky.

Během následujících čtyř měsíců UPC rovněž postupně zvýší rychlosti u tarifů Easy, Light a Classic. U tarifů Easy a Light se dále zvýší doporučený objem přenášených dat a to o sto procent. U tarifu Professional se toto doporučení zcela ruší. Další tarif Flex šel s cenou dolů a navíc také nabídne vyšší rychlost. (Tisková zpráva)

Podrobnosti naleznete v našem dnešním článku UPC přichází s novými cenami i službami od Jiřího Peterky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).