Hlavní navigace

Úschovna.cz podporuje GoPay a přináší i další novinky

23. 6. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Úschovna.cz, česká služba pro sdílení i objemných souborů prostřednictvím Internetu, přišla s několika novinkami pro pravidelné uživatele. V nové sekci pro registrované uživatele lze nyní prostřednictvím webového rozhraní monitorovat veškeré své datové zásilky. Ze sekce pro registrované uživatele se i jednodušeji posílají nové datové zásilky. Automaticky se vyplní e-mailová adresa odesílatele. Adresy příjemců je možné vybrat z integrovaného adresáře. Podporována je i práce se skupinami kontaktů…

Úschovna.cz, česká služba pro sdílení i objemných souborů prostřednictvím Internetu, přišla s několika novinkami pro pravidelné uživatele. V nové sekci pro registrované uživatele lze nyní prostřednictvím webového rozhraní monitorovat veškeré své datové zásilky.

Ze sekce pro registrované uživatele se i jednodušeji posílají nové datové zásilky. Automaticky se vyplní e-mailová adresa odesílatele. Adresy příjemců je možné vybrat z integrovaného adresáře. Podporována je i práce se skupinami kontaktů. 

Platby za nadstandardní služby již není nutné provádět výhradně přes Premium SMS. Služba Úschovna.cz nově podporuje platební systém GoPay.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).