Hlavní navigace

Útěk amerického spamera z vězení skončil tragédií

28. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Minulý týden jsme vás informovali, že spamer Robert Soloway putuje za mříže na necelé čtyři roky. Jiný spamer jménem Eddie Davidson naopak z vězení uprchl. Stejně jako Soloway byl odsouzen i za další a vážnější kriminální delikty. Svůj trest si odpykával ve Florence ve státě Colorado. Utekl ovšem na svobodu a než jej stačili muži zákona najít a dopravit zpět za mříže, tak uprchlý spamer ve svém domě v malém městečku Bennett zastřelil manželku i tříletou dcerku a sám spáchal sebevraždu. Eddie…

Minulý týden jsme vás informovali, že spamer Robert Soloway putuje za mříže na necelé čtyři roky. Jiný spamer jménem Eddie Davidson naopak z vězení uprchl. Stejně jako Soloway byl odsouzen i za další a vážnější kriminální delikty. Svůj trest si odpykával ve Florence ve státě Colorado. Utekl ovšem na svobodu a než jej stačili muži zákona najít a dopravit zpět za mříže, tak uprchlý spamer ve svém domě v malém městečku Bennett zastřelil manželku i tříletou dcerku a sám spáchal sebevraždu. Eddie Davidson si měl odsedět celkem 21 měsíců za rozesílání spamu a související podvody, při kterých si za tři roky přišel na 3,5 milionu dolarů. (The Register)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).