Hlavní navigace

Už zítra proběhne druhý kulatý stůl serveru DigiZone.cz

30. 10. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 10. 2006

Na zítřejší odpoledne připravil server DigiZone.cz už druhý kulatý stůl o digitalizaci. V pražském hotelu Adria na Václavském náměstí se od 14 hodin sejdou odborníci, novináři a manažeři společností zaměřených na výrobu, distribuci a prodej digitálních přijímačů. Oproti první konferenci, která proběhla letos v květnu a věnovala se obecným problémům spojeným s přechodem z analogového na digitální zemské televizní vysílání, se tentokrát zaměříme na užší problematiku přijímacích zařízení a nové digitální platformy IPTV a DVB-C.

DT24

Program konference bude rozložen do tří relativně samostatných bloků věnovaných třem druhům dostupných technologií pro příjem digitálního signálu:

  • Set-top-boxy – bilance českého trhu, nedostatky dostupných přístrojů v souvislosti s provedeným testem serveru DigiZone.cz, cesta k zákazníkovi a jeho možné dotazy.
  • Moderní televizory – je lepší plasma, LCD nebo vakuová klasika? Srovnání vlastností, ceny, budoucnost všech tří typů televizorů.
  • IPTV a digitální kabel – představení technologií, porovnání vlastností, technologický rozvoj a další novinky v šíření digitálního vysílání.
  • Závěrečná diskuse – setkají se různé cesty digitálního vysílání ve společné domácnosti?

Konference se můžete zúčastnit i vy, podmínky naleznete na speciální stránce. Server DigiZone.cz rovněž připravuje z akce on line zpravodajství.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).