Hlavní navigace

V letošním StarDance zatančí mimo jiné modelka Kuchařová i showman Ruppert

17. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE „Formát je velice úspěšný a korunuje podzimní televizní sezónu všech televizí,“ uvedl generální ředitel České televize Petr Dvořák. I letos poběží soutěž v HD a s 5.1 zvukem.

Česká televize dnes na tiskové konferenci představila novinářům už šestou sérii taneční show StarDance, která se na obrazovce ČT 1 objeví 2. listopadu. Poprvé se zábavný a společenský pořad objevil na obrazovce veřejnoprávního média už před sedmi lety. Diváky budou soutěží opět provádět Tereza KostkováMarek Eben. Ve finále slibují tvůrci StarDance pro moderátory překvapení. Formát je nejen úspěšný a korunuje sezónu všech televizí, ale tým, který pracuje na této soutěži, pracuje už od samotného počátku z 80 % v původní sestavě, což také o něčem svědčí, uvedl generální ředitel ČT Petr Dvořák.

V porotě šesté série taneční show StarDance usednou Tatina Drexler, Zdeněk Chlopčík, Jan RévaiRadek Baláš. Co se týká soutěžních dvojic, které jsou pro diváky nejdůležitější, budou to Ondřej BrzobohatýEva Krejčířová, Taťána Kuchařová a Jan Onder, Pavel ŘezníčekLucie Hunčárová, Šárka KašpárkováJan Tománek, Anna PolívkováMichal Kurtiš, Inrich BugárJiřka Šorfová, Matěj RuppertAlice Stodůlková a posledním párem Jitka HosprováLukáš Bartuněk

ebf - partner 1

StarDance bude komunikovat do virtuálního prostoru prostřednictvím webového speciálu a také na Facebooku. Na obrazovce se objeví každý den krátký pořad Kolem dokola, který dá divákům náhled do zákulisí populárního pořadu. I letos uvidí diváci StarDance ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a s prostorovým zvukem 5.1. Co se týká letošního ročníku, bude více diváků v publiku a předělán bude takzvaný Green Room, ve kterém Tereza Kostková vítá soutěžící. Novinkami budou večer na téma muzikál, druhou pak večer zaměřený na filmovou hudbu. Chybět nebude stejně jako loni ani tanec na poslední chvíli.

STD-press by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).