Hlavní navigace

V pátek bude Asus Eee v Evropě

5. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Na Lupě píšeme poměrně pravidelně o tzv. stodolarovém notebooku, protože se jeví jako zajímavý projekt, který snad pomůže k internetovému připojení dětem z chudších zemí. Na evropský trh míří ale i další levný notebook. Jde o dlouho očekávaný Asus Eee. Měl by nabídnout solidní hardware, špičkovou mobilitu a přímou podporu Linuxu. To vše za velmi příznivou cenu, která by se měla pohybovat pod deseti tisíci korunami. Nyní se k nám Eee doopravdy přibližuje a už v pátek se bude prodávat v Evropě.…

Na Lupě píšeme poměrně pravidelně o tzv. stodolarovém notebooku, protože se jeví jako zajímavý projekt, který snad pomůže k internetovému připojení dětem z chudších zemí. Na evropský trh míří ale i další levný notebook. Jde o dlouho očekávaný Asus Eee. Měl by nabídnout solidní hardware, špičkovou mobilitu a přímou podporu Linuxu. To vše za velmi příznivou cenu, která by se měla pohybovat pod deseti tisíci korunami. Nyní se k nám Eee doopravdy přibližuje a už v pátek se bude prodávat v Evropě. Více v dnešním článku V pátek bude Asus Eee v Evropě na našem sesterském serveru Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).