Hlavní navigace

V pozemním vysílání začala testovat nová televize Prima Max

13. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Zájemci v jižních Čechách se Primy Max dočkají až koncem listopadu, na Ostravsku pak až 1. února 2016. Důvodem je pozdější přesun regionálních TV do jiné sítě.

Úderem šesté hodiny ranní byl dnes v multiplexu 3 zahájen testovací provoz nové televize Prima Max, která odstartuje přesně za týden, v pátek 20. listopadu, premiérou amerického filmu Vlk z Wall Street. Pátý kanál společnosti FTV Prima nabídne nejen snímky ze zahraniční i domácí produkce, ale také některé seriály a zajímavým zpestřením bude i slovenská tvorba. V multiplexu 3 byla Prima Max zařazena vedle svých sesterských stanic, tedy Primy love a Primy Zoom. Prima a Prima Cool jsou součástí multiplexu 2.

cif 24 - early cena - média

Prima Max spustila v multiplexu 3 promo smyčku
Autor: repro foto Prima Max

Prima Max spustila v multiplexu 3 promo smyčku

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima Max odstartuje později nejen na Ostravsku, ale i v jižních Čechách

Součástí promo vysílání Primy Max jsou upoutávky na chystané filmy, mimo jiné již zmiňovaného Vlka z Wall Street nebo novou verzi sci-fi klasiky Total Recall s Colinem Farellem. Diváci, kteří si novou televizi v multiplexu 3 naladí, se mohou vůbec poprvé setkat s její grafikou a samotným logem. Identifikátor stanice je umístěn do levého horního rohu obrazovky. Zájemci v jižních Čechách se Primy Max dočkají až koncem listopadu, na Ostravsku pak až 1. února 2016. Důvodem je pozdější přesun regionálních TV do multiplexu 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).