Hlavní navigace

Václav Štrupl a Miton spustili ochutnávku Bonami.cz, služby s nabídkou bytového designu

20. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jeden ze zakladatelů firmy H1.cz Václav Štrupl spouští společně s firmou Miton nový projekt – nabídku designového nábytku a bytových doplňků Bonami.cz. Registrovat se můžete už dnes, ostrý start služby se chystá na leden.

Bonami.cz má nabídnout inspiraci pro bydlení a každý den bude představovat výrobky nových designérů. Kolekce si budou moci koupit zákazníci z České republiky a Slovenska.

„Myslíme si, že český zákazník si zaslouží přístup k originálnějšímu zboží v oblasti nábytku a doplňků do domácnosti. Zároveň dnes na internetu existují jen velmi omezené možnosti designerů tyto produkty českým zákazníkům představit,“ vysvětluje Václav Štrupl.

Bonami.cz má v databázi připraveny stovky potenciálních dodavatelů z celé Evropy, doplnil Štrupl na dotaz Lupy. „Jednáme primárně napřímo s designéry a značkami, ale pokud už někdo distribučním zázemím v ČR disponuje, nebráníme se ani jednání s nimi. Hlavním kritériem je pro nás kvalita nabízených produktů a inspirace, kterou našim uživatelům přineseme.“

Služba tedy bude podle něj připravena na to, že bude obchody jen zprostředkovávat (prodej, dopravu atd. si ve výsledku budou zařizovat dodavatelé) i na to, že bude zboží přímo prodávat. 

Ohledně obchodního modelu zatím Štrupl nechce být zcela konkrétní. Na dotaz, zda Bonami bude vydělávat také na něčem jiném, než na provizích z prodejů, odpověděl: „Všechny naše plánované příjmy jsou určitým způsobem vázané na prodej zboží.“

cif 24 - early cena - média

Na webu zatím najdete jen možnost registrace – přes e-mail nebo prostřednictvím facebookového účtu. Po registraci může uživatel provozovatelům prozradit několik informací o svém vkusu, a to formou jakéhosi kvízu.

Službu bude provozovat nová firma, za kterou kromě Václava Štrupla (od 1. ledna 2013 jejího ředitele) stojí firma Miton.


Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).