Hlavní navigace

Válečný dokument nejsledovanějším pořadem Primy Cool, porazil sitcomy

3. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Prima Cool programuje proti ČT 2, úspěšně nasazuje do hlavního vysílacího času dokumenty. Ve středu by válečný dokument jejím nejsledovanějším pořadem.

Zahraniční dokument Největší bitvy II. světové války se stal nejsledovanějším středečním pořadem na Primě Cool. Porazil i takové programové stálice, jako je sitcom Teorie velkého třesku, který byl dosud společně s Jak jsem poznal vaši matku vůbec nejsledovanějším pořadem Primy Cool. Válečný dokument sledovalo od 20:50 hod. průměrně 190 tisíc dospělých diváků, což představovalo 4,71 procenta dospělého publika. Teorii velkého třesku vidělo o čtyři tisíce diváků méně (podíl měl ale tento sitcom vyšší – 5,19 procenta).

BRAND24

K TÉMATU: Prima Cool přiblíží v dokumentárním seriálu svět fotbalových chuligánů

Dokumenty se budou na Primě Cool objevovat častěji. „Přestaly jim fungovat sitcomy, takže začali nakupovat dokumenty. Ale takovým stylem, že výrazně přeplácejí všechny ostatní televize,“ řekl serveru DigiZone.cz člověk z oboru, který si nepřál být jmenován. Podle stejného zdroje se Prima snaží svoji Primu Cool vyprofilovat do dřívější podoby ČT 2, která úspěšně kombinovala vysílání dokumentů, sitcomů a sportovních přenosů. Od září se totiž na Primu Cool vrátí fotbalové přenosy, stanice zakoupila práva na Ligu mistrů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).