Hlavní navigace

VI. kulatý stůl DigiZone.cz se zeptá ředitelů Novy a Primy: vypnete analog?

24. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 3. 2009

ON LINE REGISTRACE ÚČASTNÍKŮ UVNITŘ Vypnou komerční televize Nova a Prima poslední dubnový den zemské analogové vysílání z pražského vysílače na Žižkově? Na tuto otázku zatím není jednoznačná odpověď. Předseda Rady Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) Pavel Dvořák se dokonce připravuje na možnost, že by obě stanice analogové vysílání ze Žižkova zachovaly i po 1. květnu, a hodlá se v tom případě písemně obrátit na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), aby těmto televizím odebrala kompenzační licence pro celoplošné zemské digitální vysílání programů Nova Cinema a Prima Cool.

PODROBNOSTI O VI. KULATÉM STOLU DIGIZONE.CZ – ÚTERÝ 31.3.2009, HOTEL JALTA, VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ, PRAHA

Zda Nova s Primou skutečně vypnou analogové vysílání ze žižkovského vysílače v termínu stanoveném Technickým plánem přechodu, se můžete dozvědět už příští úterý 31. března na VI. kulatém stolu DigiZone.cz. Hned první blok konference se bude věnovat právě dubnovému vypínání analogového televizního vysílání v Praze a vystoupí v něm techničtí ředitelé Novy a Primy Ivo Ferkl a Patrik Slavík. Hned v následujícím bloku věnovaném plnoformátovým televizím pak vystoupí i generální ředitelé obou televizí: za Novu Petr Dvořák a za Primu Patrik Slavík.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kdo bude diskutovat na VI. kulatém stolu DigiZone.cz

Tipy C

REGISTRUJTE SE: Registrační formulář na konferenci

Na kulatém stolu vystoupí také předseda Rady ČTÚ Pavel Dvořák a ředitel úseku transformace Českých Radiokomunikací Kamil Levinský, kteří se rovněž podílí na procesu vypínání analogového televizního vysílání. Pokud máte zájem zúčastnit se VI. kulatého stolu DigiZone.cz, který proběhne v pražském hotelu Jalta na Václavském náměstí, můžete registrovat prostřednictvím internetového formuláře. Veškeré informace o akci najdete na speciální stránce.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).