Hlavní navigace

Viasat Explorer hledá v seriálu vynálezce, kterým pomáhá financovat zlepšováky

23. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autoři pořadu procházejí archivy ve Velké Británii a pátrají po nejlepším, nikdy nevytvořeném vynálezu. Poté jeho autorovi shání investora.

Nikdy nezrealizované vynálezy, které by mohly lidstvu posunout se o kus dál, hledá v novém seriálu dokumentární kanál Viasat Explorer. Pořad Najděte mi milionářského vynálezce (Make Me a Millionare Inventor) nabídne od poloviny září o česká lokalizovaná verze tohoto programu. “Seriál z produkce britské Sky Vision sleduje dva strojní inženýry, Jema Stansfieldadr. Shini Somaru, kteří procházejí archívy ve Velké Británii a pátrají po nejlepším, nikdy nevytvořeném vynálezu. Když se jim podaří nějaký podobný klenot najít, navštíví překvapené vynálezce s nadějí, že by mohli svůj návrh na papíře uvést do reality, splnit si tak svůj se a možná i změnit život,” popisuje stanice.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Viasat Explorer rozšířil vysílání a přešel do obrazového formátu 16:9

Podpůrný tým odborníků pomáhá vynálezcům vytvořit obchodní plán, vyrobit a vyzkoušet prototyp a pomůže jim ve výběru investora. Šanci tak dostane “vychytávka”, která může zachránit život hostincům v celé zemi, plyšový medvídek, který opětuje objetí, speciální pedály k bicyklu, které lze připevnit k jakémukoliv kolu a udělat z něj elektrické, plavací pásy na ruce, vyrobené z pěnové hmoty, skládací a přenosné lodě, nebo láhev na krmení dětí, která je zbaví veškerého stresu. Kabelovýsatelitní Viasat Explorer pořad nasadí od 15. září do 3. listopadu každou neděli od 16:00 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).