Hlavní navigace

VIDEOGALERIE: listopadový Film Europe Channel a tematické bloky Doku CS a Kino CS

30. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kanály Film Europe tentokrát zastupují stanice Film Europe Channel, Kino CS a Doku CS. Přinášíme vám například listopadové HDTV spoty Politické hry nebo Pravdivé příběhy.

Server DigiZone.cz vám opět servíruje několik promo spotů, které se v následujících týdnech objeví na vybraných filmových kanálech. Jde konkrétně o placené kanály Film Europe Channel, Doku CS a Kino CS. Promo spoty prvního programu jsou navíc ve Full HD formátu. Videogalerie, jak jsme naši pravidelnou měsíční rubriku nazvali, nemají informovat primárně o programových novinkách, ale jejich cílem je hlavně ukázat, jak si jednotlivé společnosti s promo spoty poradí. 

  • Historie, moc a síla budou jedním z témat listopadových filmových na Film Europe Channel.
  • V listopadu se budou moci diváci podívat na Film Europe Channel například na snímky Kajman; 4 měsíce, 3 týdny a 2 dny; Placido Rizotto, Videocracy nebo Královská hra.
  • Vladimír Menšík v listopadu na Doku CS přiblíží „jak se dělá smích“ a nabídne zároveň ukázky z některých českých komedií.
  • Mnichovská dohoda v roce 1938 nezadržitelně směřovala k největší tragédii, která zasáhla naše lidstvo. Připomeňte si nejen ji v tematickém bloku Válečné zlo v listopadu na Doku CS.
  • Čas sluhů, Začátek dlouhého podzimu, Vrať se do hrobu! a Zvláštní bytosti. Co mají tyto filmy společného? Prozradí listopadové Kino CS.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).