Hlavní navigace

VIDEOGALERIE: Olympijský promo spot BBC, její nová dramata a X Factor UK 2012

31. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Server DigiZone.cz vám tak jako každý měsíc přináší opět výběr self promo spotů a identů ze zahraničí. Tentokrát se zaměříme na novinky britských médií BBC a ITV.

Vzhledem k tomu, že Velká Británie je v těchto dnech a týdnech pod drobnohledem celého světa díky právě probíhajícím XXX. Letním olympijským hrám, nemůže mezi našimi promo spoty chybět ani ten, který láká právě na tento olympijský svátek. BBC v následujících měsících nabídne ale i zajímavá dramata, na která se také blíže podíváme. Britská ITV 1 pro změnu před několika dny vyslala do světa promo spot, který se týká nové řady pěvecké soutěže X Factor, která se bude vysílat už na podzim.

Olympijský promo spot BBC se skutečně nemá za co stydět, přesto, že je pouze animovaný.

Britský X Factor 2012 se bude vysílat jako každý rok opět na podzim. V tomto promo spotu vzpomínají na své úspěchy současné hvězdy populárního nebe Leona Lewis, JLS, Olly Murs i vycházející Little Mix. Další videa s touto tématikou mohou najít zájemci tady:

Hunted je jedním z neočekávanějším thrillerů letošního podzimu na BBC. Svým zpracováním může připomínat vzdáleně příběhy agenta Jasona Bourna.

BRAND24

Na co se mohou těšit diváci BBC v následujících měsících? To prozrazuje tento trailer, ve kterém vám jistě neunikne ani herec Sean Bean, kterého můžete znát například z první řady Hry o trůny.

BBC iPlayer, v podstatě takové iVysílání od britské BBC, je s vámi všude. Můžete ho sledovat, kdekoliv se vám zachce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).