Hlavní navigace

Videotéka HBO GO dorazila i do mobilních zařízení. Dostupná je pro Android i iOS

26. 10. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Aplikace je v internetových obchodech dostupná bezplatně. Po stažení majiteli stačí odsouhlasit obchodní podmínky, vybrat region v němž se nachází a přidat používané zařízení do seznamu.

Přibližně po půl roce, od kdy je videotéka HBO GO dostupná v rámci našeho trhu, si ji mohou uživatelé stáhnout také do mobilních zařízení. Společnost HBO Česká republika ji včera uvolnila do dvou nejpopulárnějších internetových obchodů – Google Play a iTunes. Od této chvíle ji tedy mohou využívat majitelé mobilních telefonů s operačními systémy Android a iOS (iPhone a iPad). Nejdůležitějším sdělením je, že aplikace je zcela zdarma. Instalace má 8.7, respektive 18.2 MB.

Aplikace HBO GO pro mobilní zařízení s Androidem.
Autor: Google Play

Aplikace HBO GO pro mobilní zařízení s Androidem.

RECENZE: Otestovali jsme videotéku HBO GO. Rozhodně se nemá za co stydět

Buďte vždy se svými oblíbenými pořady. Vše na co jste z HBO zvyklí, skvělé filmy, komedie, seriály, včetně nejznámějších HBO seriálů, jako True Blood, Hra o trůny, Impérium: Mafie v Atlantic City, Vincentův svět, Sopránovi, Sex ve městě a další, to vše teď můžete mít kdykoli s sebou. A k tomu ještě spoustu bonusového materiálu, láká HBO v internetovém obchodě Google Play. Uživatelé si pochopitelně mohou vytvořit vlastní seznam filmů a seriálů a využívat stejných funkcí jako na stránce www.hbogo.cz.

Aplikace HBO GO pro mobilní zařízení s operačním systém iOS.

Aplikace HBO GO pro mobilní zařízení s operačním systém iOS.

ČTĚTE TAKÉ: Videotéka HBO GO vstoupila do Česka. Nabízí ji IPTV služba Netbox

Na internetovém obchodě iTunes láká HBO na aplikaci následovně: Představujeme vám HBO GO. Zcela novou a jedinečnou internetovou službu od HBO. Sledujte stovky hodin vašich oblíbených pořadů z HBO, včetně originální produkce HBO, skvělých filmů, komedií a dalších. A to vše nyní i pro váš iPad a iPhone! To je HBO. Kdykoliv. Zajímavá je i zmínka o věkové přístupnost. iTunes uvádí, že ji mohou využívat lidé starší 17 let. Jako vývojář aplikace je uvedeno přímo HBO, které je také zároveň vlastníkem všech práv.

BRAND24

Aplikace HBO GO na Google Play je ke stažení zde.

Aplikace HBO GO na iTunes je ke stažení zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).