Hlavní navigace

Vinton G. Cerf dnes živě

5. 4. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Vinton G. Cerf, jedna z velmi zajímavých osob s velkým vlivem na směřování Internetu, bude mít dnes od 14:30 přednášku na ČVUT. Zúčastnit se můžete v posluchárně 209/309 v kampusu ČVUT v Dejvicích (Technická 2) nebo na Internetu (seznam adres vysílání je například na portále přenosy). Pokud Vás zajímá další směřování Internetu, meziplanetární Internet nebo aktuální názory Google, nenechte si přednášku ujít.

Vinton G. Cerf, jedna z velmi zajímavých osob s velkým vlivem na směřování Internetu, bude mít dnes od 14:30 přednášku na ČVUT. Zúčastnit se můžete v posluchárně 209/309 v kampusu ČVUT v Dejvicích (Technická 2) nebo na Internetu (seznam adres vysílání je například na portále přenosy).

Pokud Vás zajímá další směřování Internetu, meziplanetární Internet nebo aktuální názory Google, nenechte si přednášku ujít.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý konzultant v oblasti Internetu, telekomunikací, videa a komercionalizace technologických výsledků výzkumu a vývoje. Pohybuje se na rozhraní akademické vs. komerční sféry a internetové infrastruktury vs. přenosů videoobsahu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).