Hlavní navigace

VIP Zprávy na Primě mění moderátorku. Místo Gavriely přichází Něrgešová

22. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 3. 2011

Ve společenském magazínu VIP Zprávy, který je součástí hodinového informačního bloku televize Prima od devatenácté hodiny, dochází počínaje dnešním dnem ke změně. Jak sdělila mluvčí stanice Jana Mrákotová z týmů moderátorů odchází Martina Gavriely a na její místo nastupuje Laďka Něrgešová, současná tvář seznamovací reality show Farmář hledá ženu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Primě se na jaře daří jen s Farmářem, tomu jedinému diváci přibývají

Gavriely oficiálně odchází na vlastní žádost a chce se prý věnovat rodinnému zázemí a gastronomii. Nechci zažít další kampaň, která by přišla, kdybych se vrátila na obrazovku. Chci, aby moje děti už měly klid, uvedla doslova modelka a zároveň moderátorka, která se v posledních týdnech stala terčem bulvárního tisku kvůli své minulosti a fotografiím, jež se objevily na internetu. Něrgešová se objeví na obrazovce poprvé začátkem dubna. Prima vysílá svoje VIP Zprávy od července loňského roku. Kromě Martiny Gavriely je moderují také Ivana Gottová a Bára Niničová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).