Hlavní navigace

Viphone v únoru změní ceny

20. 1. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Unient Communications se svou službou Viphone chystá na únor novinku. Jedná se o nový obchodní model služby Viphone break. Viphone je IP telefonie známá hlavně díky možnosti neomezeného volání zdarma do pevných linek 30 zemí světa včetně ČR. Viphone break bude fungovat na principu předplacené služby, volací kredit bude možno zakoupit v e-shopu. Unient Communications slibuje, že možnost neomezeného volání zdarma do pevných linek 30 zemí světa včetně ČR zachová. Další detaily budou známy v únoru…

Unient Communications se svou službou Viphone chystá na únor novinku. Jedná se o nový obchodní model služby Viphone break. Viphone je IP telefonie známá hlavně díky možnosti neomezeného volání zdarma do pevných linek 30 zemí světa včetně ČR. Viphone break bude fungovat na principu předplacené služby, volací kredit bude možno zakoupit v e-shopu. Unient Communications slibuje, že možnost neomezeného volání zdarma do pevných linek 30 zemí světa včetně ČR zachová. Další detaily budou známy v únoru 2006 při spuštění služby. (Zdroj: e-mailová zpráva Unient Communications uživatelům)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor má praktické zkušenosti v ICT od výstavby přes servis až po obchod, nyní se stará o klíčové. Zakazníky v jedné telekomunikační firmě.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).