Hlavní navigace

Vladimír Železný chce zvednout podíl TV Barrandov nad 10 procent, až k Primě

24. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Desetiprocentní divácký podíl je podle nového generálního ředitele pouze prvním skokem. „Ten další míří mnohem výš, jinak bych tu nebyl,“ řekl Vladimír Železný.

Dosáhnout obdobných podílů na dospělém publiku jako hlavní kanál Primy nebo ČT 1 chce nový generální ředitel TV Barrandov Vladimír Železný. Provozovatel stanice, Barrandov Televizní Studio, dnes oficiálně potvrdil včerejší informaci serveru DigiZone.cz, že Železný vystřídá v čele televize jejího majitele Jaromíra Soukupa, který nadále zůstane předsedou představenstva. Výkonnou ředitelkou TV Barrandov bude i po nástupu Železného do funkce Marcela Hrdá.

MMF24

K TÉMATU: Potvrzeno: Vladimír Železný od 1. listopadu šéfem TV Barrandov

„Po deseti letech se opět vracím ke své profesní lásce, k televizi. Televize se u nás mezitím příliš neproměnily, ale svět kolem ano. Imponuje mi práce, kterou nový vlastník této televize se skupinou Medea odvedl. Chci pomoci přeskočit první laťku k úspěchu, a tou je 10% divácký podíl. Ale je to jen první skok. Ten další míří mnohem výš, jinak bych tu nebyl,“ prohlásil Železný, který do čela TV Barrandov oficiálně nastoupí příští pátek 1. listopadu. „Jsem rád, že se Vladimír Železný postavil do vedení Televize Barrandov. Jeho zkušeností si velmi vážím a jsem si jistý, že společně posuneme televizi opět o velký kus dopředu,“ věří Jaromír Soukup.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).