Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Potvrzeno: Vladimír Železný od 1. listopadu šéfem TV Barrandov od VSimon - To máte samozřejmě pravdu, dnes je konkurence tvrdá,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2013 11:33

    VSimon

    To máte samozřejmě pravdu, dnes je konkurence tvrdá, ale kdoví. Nechme se překvapit. Pravda se zprávami - bulvár do jisté míry už tehdy, ale ten dnešní? To ne neporovnatelně horší. Myslím, že k tomuto by se Železný tedy nesnížil. I s návykem máte pravdu - zajímavé, jak se lidi přeorientovali na ty Ulice a Ordinace a jiné seno. Nad tím se budeme ještě dlouho podivovat. Zatím se ale divím Primě, že taky nenatočila svůj dokotorský seriál, když jsme všichni na ty doktory tak zatížení :-). Určitě by to zabralo.

    Víte, paradoxní je, že by Železný snad možná ani nemusel začít přinášením novinek, ale stačilo by například:
    - kdyby se vrátily zprávy na úrovni (i když si myslím, že ty barrandovké nejsou zrovna nejhorší, ale prostor pro zlepšení tu taky je)
    - kdyby oživil Kolotoč (někteří lidé mají tajenky rádi) a Riskuj s jinými kulisami a moderátorem, který by se třeba s Rosákem střídal, aby se od něj naučil onen styl a lehkost, s jakou Rosák prováděl soutěží - i když to buď ve člověku je a nebo není, ale něco se dělat v tomto směru dá. V zahraničí existují soutěže, které ač mnohokrát změnily vizuál si zachovaly stejný námět a pravidla po třeba dvě desetiletí - dokázaly si udržet diváky. Proč to nejde u nás? I když existují i vyjímky, jako AZ kvíz, u kterého to třeba jde.

    Tímto nikterak nenavádím ke zpátečnictví. Je to jen konstatování a námět, nic víc.

  • 23. 10. 2013 10:56

    David Tomek (neregistrovaný)

    Zdravím Víťo. Já si myslím, že Železný v dnešní době obrovské konkurence nemá moc co nabídnout. Proč byla Nova ve své době takovým boomem? Co přinesl do televizního světa, kdy byla jedinou skutečnou konkurencí ČT? Bulvární zpravodajství - zahraniční filmy a seriály - návrat zábavy, která kopírovala předlistopadové kabarety. Dále už Nova těžila pouze z počáteční popularity a následného návyku (+ důvěry) většinového diváka k této televizi, ať vysílá cokoliv. Osobně si považuji Železného, že na naše obrazovky dostal soutěže jako Riskuj nebo Milionář, nicméně má v dnešní době opravdu, co nabídnout?

  • 27. 10. 2013 13:47

    Jan Hrubý

    Taky za Železného byla Nova stanicí na kterou jsem rád koulal, ale dnes to je děs a hrůza. Proto jsem tuhle zprávu uvítal a panu Železnému držím palce. Určitě Barrandov pozvedne a možná přibyde i nějaký ten kanálek navíc což by vůbec nebylo na škodu.

  • 23. 10. 2013 10:38

    VSimon

    ... pro Barrandov. To je podle mě zpráva týdne.

    Gratuluji Barrandovu i Vladimíru Železnému.

    Železný má zkušenosti a zcela jistě bude mít ještě stále solidní přehled o trendech v oboru. Bude nepochybně zajímavé sledovat co bude na Barrandově dělat (i když se to asi projeví čtvrt roku po jeho jmenování - program se přece jen plánuje dopředu). Jestli jeho zacílení (znovu) změní a nebo Barrandov konečně spustí druhou stanici.

    To se na Nově zase zvencnou, jen o té novině uslyší, ostatně jako vždy, když se řekne Železný. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).