Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Vltava má potíže s doručováním zásilek od Radouch - Na Vltave jsem objednaval 2x a to tricka...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2000 8:19

    Radouch (neregistrovaný)
    Na Vltave jsem objednaval 2x a to tricka South Park a vzdy dorazily. Nevim sice za jak dlouho, jelikoz sem je neprebiral, ale doba snad byla standardni. Co mne ale nastvalo je sluzba Vypal CD (www.vypalcd.cz), kterou provozuje take zminovany CPRESS. Objednaval jsem 2x.

    150 Kacek za 650 MB vybraneho shareware - proc ne. Ale uz nikdy vic. 1 CD prislo OK, ale 2 soubory byly CRC BAD - takze smula. Druhe CD prislo uplne cizi. Na urgence sice Cpress reagoval promptne, a prislo CD spravne, nicmene opet jsou 2 soubory (tentokrat jine) CRC BAD. Takze co. Odpoved a omluva z CPRESSu je ze ..."pochopte mame toho hodne, vsechny ZIPy se nadaji kontrolovat, ale zachovejte nam prizen." Aha takze zname ceske pravidlo - Vydelavame smejdama....
    Toto vse. R
  • 18. 7. 2000 17:23

    Roman Holubec (neregistrovaný)
    Nereaguji moc casto na clanky ani diskuse na internetu, ale tentokrat musim. Vypalcd je vyborny projekt, ktery doufam bude mit i dlouhou budoucnost. Ve dve rano jsem poslal zadost o pridani programu, do 10 minut (!!) jsem mel odpoved, ze se soubor stahuje a ve tri rano uz byl na Vypalcd. Dal jsem ho do kosiku, prihodil par pozadí a blbinek a zaplatil pres Expandii. Do ctyr dnu jsem mel CD-ROM doma. Naprosta spokojenost, protoze jsem usetril dost penez a hlavne jsem ocenil pristup lidi na Vypalcd. Totiz v tu pozdni nocni nebo spis brzkou ranni hodinu se mnou nekomunikoval robotek, ale clovek. Jak rikam, vyborna sluzba, se kterou mam tu nejlepsi zkusenost a proto si ji zde dovolim obhajit.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).