Hlavní navigace

Vodafone hlásí, že dosáhl mety tří milionů zákazníků

30. 12. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Vodafone dosáhl hranice tří milionů zákazníků. Nejmladší GSM operátor na našem trhu, který před deseti lety začínal pod jménem Oskar, prvního milionu zákazníků dosáhl v roce 2002, druhého milionu pak v roce 2005, kdy se stal součástí skupiny Vodafone. Velmi si vážíme toho, že jsme se stali telekomunikačním partnerem pro více než tři miliony uživatelů, a že nám zároveň plynule přibývají zákazníci firemní, uvedl Pavel Hlavinka, viceprezident pro firemní zákazníky Vodafonu. Skupina Vodafone v…

Vodafone dosáhl hranice tří milionů zákazníků. Nejmladší GSM operátor na našem trhu, který před deseti lety začínal pod jménem Oskar, prvního milionu zákazníků dosáhl v roce 2002, druhého milionu pak v roce 2005, kdy se stal součástí skupiny Vodafone. Velmi si vážíme toho, že jsme se stali telekomunikačním partnerem pro více než tři miliony uživatelů, a že nám zároveň plynule přibývají zákazníci firemní, uvedl Pavel Hlavinka, viceprezident pro firemní zákazníky Vodafonu. Skupina Vodafone v současnosti operuje ve třech desítkách zemí a ve více než čtyřiceti partnerských sítích. Na konci září roku 2009 měla globálně 323 milionů zákazníků. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).