Hlavní navigace

Vodafone koupil českého ISP BroadNet

3. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vodafone Czech Republic koupil stoprocentní podíl ve společnosti BroadNet, která se zaměřuje na poskytování bezdrátového vysokorychlostního připojení k Internetu. Zástupci společnosti to oznámili na dnešní tiskové konferenci.Akvizice BroadNetu je dalším potvrzením strategie Vodafonu nabídnout firemním zákazníkům v České republice komplexní telekomunikační služby nové generace, říká Muriel Anton, generální ředitelka Vodafonu Česká republika a dodává: Od úspěšného spuštění konvergované služby…

Vodafone Czech Republic koupil stoprocentní podíl ve společnosti BroadNet, která se zaměřuje na poskytování bezdrátového vysokorychlostního připojení k Internetu. Zástupci společnosti to oznámili na dnešní tiskové konferenci.Ak­vizice BroadNetu je dalším potvrzením strategie Vodafonu nabídnout firemním zákazníkům v České republice komplexní telekomunikační služby nové generace, říká Muriel Anton, generální ředitelka Vodafonu Česká republika a dodává: Od úspěšného spuštění konvergované služby Vodafone OneNet, vytvoření strategického oddělení pro nabídku firemním zákazníkům a příchodu bývalého ředitele společnosti Vegacom Pavla Hlavinky na pozici viceprezidenta pro firemní zákazníky, jsme výrazně posílili svou pozici a kredibilitu v segmentu firem. Vodafone oznámil podobný záměr již dříve, v jednání byl také například Telekom Austria, GTS Novera a České Radiokomunikace. Společnost BroadNet provozuje bezdrátové sítě v pásmech 26 a 28 GHz a dosud byl vlastněný společností Comcast. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).