Hlavní navigace

Vodafone: vlastní mobil s Androidem, dotykový smartphone pod 2000 korun

29. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Britský Vodafone začal prodávat Nexus One, český Vodafone zákazníkům nabídne jiné chytré mobily se systémem Android. V následujících měsících začneme prodávat nové telefony pod vlastní značkou, které výrazně sníží ceny, na které jsou čeští zákazníci v jednotlivých kategoriích na trhu zvyklí. Bude mezi nimi první smartphone pod naší značkou, Vodafone 845 s podporou 3G a operačním systém Android. Připravujeme i dotykový telefon s mobilním Internetem a cenou do 2000 korun, uvedl Miroslav Čepický,…

Britský Vodafone začal prodávat Nexus One, český Vodafone zákazníkům nabídne jiné chytré mobily se systémem Android. V následujících měsících začneme prodávat nové telefony pod vlastní značkou, které výrazně sníží ceny, na které jsou čeští zákazníci v jednotlivých kategoriích na trhu zvyklí. Bude mezi nimi první smartphone pod naší značkou, Vodafone 845 s podporou 3G a operačním systém Android. Připravujeme i dotykový telefon s mobilním Internetem a cenou do 2000 korun, uvedl Miroslav Čepický, tiskový mluvčí českého Vodafonu.

Zmiňovaný Vodafone 845 s 2,8" displejem využívá systém Android 2.1 a nabídne fotoaparát s rozlišením tři megapixely nebo přístup k Internetu přes WiFi. Konkrétní ceny a další podrobnosti zveřejníme v době uvedení telefonů na trh, dodal Miroslav Čepický. Skupina Vodafone bude dále nabízet model Vodafone 546 s klasickou QWERTY klávesnicí a 2,2" displejem, který má být vhodný hlavně pro zákazníky, kteří komunikují přes e-mail, chat nebo textové zprávy. Více o nových telefonech na webu Vodafonu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).