Hlavní navigace

Volební Otázky Václava Moravce Speciál z Brna dnes od 21:00 na ČT 2

9. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
9. 10. 2008

Česká televize dnes odvysílá třetí a poslední mimořádné vydání diskusního pořadu Otázky Václava Moravce Speciál k blížícím se volbám do krajských zastupitelstev. Po Praze a Ostravě přijde na řadu Brno. Pořad bude vysílat program ČT 2 živě od 21:00 do 22:30 hod. z Brněnského výstaviště, pavilonu A – Rotundy.

cif 24 - early cena - média

Hlavní hosté pořadu, lídři stranických kandidátek Michal Hašek (ČSSD), Milan Venclík (ODS), Stanislav Juránek (KDU-ČSL), Vojtěch Adam (KSČM), Kateřina Dubská (Strana zelených), spolu s hostem, který se připojí do vysílání v živém vstupu Zdeňkem Juračkou (Nezávislí), budou v přímém přenosu a za účasti veřejnosti diskutovat s moderátorem, především pak ale odpovídat na dotazy diváků a regionálních novinářů v sále, přiblížil mluvčí ČT Ladislav Šticha.

Pořad je koncipován jako diskuse lídrů kandidátek nejsilnějších politických stran či uskupení v daném regionu. Hlavní hosty určily výsledky dvou nezávislých průzkumů voličských preferencí agentur STEM a SC&C, které v kraji proběhly v pondělí a úterý v tomto týdnu. Kritériem bylo dosažení pětiprocentní hranice voličské podpory, uvedl mluvčí ČT. Vzhledem k tomu, že preference dalšího subjektu se alespoň v jednom z průzkumů pohybovala těsně pod pěti procenty (včetně statistické chyby), byl jeho lídr pozván jako host do živého vstupu, dodal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).