Hlavní navigace

Volný nabízí ADSL s rychlostí 4 Mbit/s za cenu 2 Mbit/s

26. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Volný přišel s akční nabídkou ADSL připojení v rámci své vlastní sítě, která pokrývá 40 procent území republiky. Od dnešního dne mají zákazníci limitovanou možnost objednat si tarif s rychlosti 4 Mbit/s za cenu tarifu s rychlostí 2 Mbit/s. Pokud si zákazník objedná službu Volný Internet 4M, bude mít toto připojení trvale za cenu 429 korun. V případě, že se zákazník rozhodne pro připojení bez pevné linky – Volný Internet Extra 4M, jedná se o cenu 699 korun, uvádí Volný ve své dnešní tiskové…

Volný přišel s akční nabídkou ADSL připojení v rámci své vlastní sítě, která pokrývá 40 procent území republiky. Od dnešního dne mají zákazníci limitovanou možnost objednat si tarif s rychlosti 4 Mbit/s za cenu tarifu s rychlostí 2 Mbit/s. Pokud si zákazník objedná službu Volný Internet 4M, bude mít toto připojení trvale za cenu 429 korun. V případě, že se zákazník rozhodne pro připojení bez pevné linky – Volný Internet Extra 4M, jedná se o cenu 699 korun, uvádí Volný ve své dnešní tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).