Hlavní navigace

Volný jde také do IPTV

5. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dalším českým telekomunikačním operátorem, který nabídne IPTV, je Volný. Zelenou mu včera dala Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Volný začne IPTV nabízet skrze ADSL2+ do letošních Vánoc prozatím v deseti městech. S testováním však začne už během podzimu. V programové nabídce by se vedle čtyřech kanálů veřejnoprávní České televize měla objevit Nova s Primou a dále Febio TV, TV Barrandov, TV Pohoda, Óčko, Z1 a RTA. Volný by rád v budoucnu nabídl v rámci IPTV celý balíček doprovodných…

Dalším českým telekomunikačním operátorem, který nabídne IPTV, je Volný. Zelenou mu včera dala Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Volný začne IPTV nabízet skrze ADSL2+ do letošních Vánoc prozatím v deseti městech. S testováním však začne už během podzimu. V programové nabídce by se vedle čtyřech kanálů veřejnoprávní České televize měla objevit Nova s Primou a dále Febio TV, TV Barrandov, TV Pohoda, Óčko, Z1 a RTA. Volný by rád v budoucnu nabídl v rámci IPTV celý balíček doprovodných služeb jako je internetová videopůjčovna, sdílení fotografií, nakupování po síti, přístup k e-mailu a podobně. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).