Hlavní navigace

Voyo nabídne více seriálů v originále s titulky, například Breaking Bad

13. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle Novy má v současné době Voyo 26,5 tisíce předplatitelů, což je méně, než šéf internetu Pavel Krbec původně plánoval. Loni touto dobou hovořil o možném zisku až 100 tisíc zákazníků.

Videoportál Voyo, který nabízí za poplatek 189 korun měsíčně neomezený přístup k vybrané filmové produkci a především původní tvorbě televize Nova, se do budoucna rozšíří o další seriály v originálním znění s titulky. Mediální skupina o tom dnes informovala prostřednictvím tiskové zprávy při příležitosti 10 milionů shlédnutých titulů na tomto serveru. Chceme se nyní zaměřit na segment zahraničních seriálů v původním znění s titulky. Takto plánujeme nasadit třeba i velmi populární seriál Breaking Bad (Perníkový táta), jehož poslední sérii bychom chtěli odvysílat jen krátce po jejich uvedení v USA, uvedl při této příležitosti ředitel placených služeb Novy Petr Horák.

ebf - partner 1

NEPŘEHLÉDNĚTE: Voyo nabídne filmovou a seriálovou produkci Sony Pictures, jako první v Česku

Kromě původní tvorby, která se v případě seriálů objevuje na Voyu dříve než na televizní obrazovce, Nova umísťuje na tento videoportál také exkluzivní materiály z posledního ročníku pěvecké show SuperStar, kterou vysílá společně se slovenskou Markízou. Podle serveru Stratégie.sk by mělo Voyo nabídnout díky dohodě se Sony Pictures v dohledné době i nový dramatický seriál House of Cards, kde se v hlavní roli představil populární americký herec Kevin Spacey. Stratégie ale v dubnovém textu hovořily pouze o slovenském trhu. V poslední době se na české verzi videoportálu Voyo objevily například seriály Last Resort (Poslední základna) nebo Community (Zpátky do školy).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).