Hlavní navigace

Vreco odejit z Mafry

17. 3. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pokud čtete Marigolda, tak už to víte: Zdeněk Polách opouští vydavatelství Mafra. Podle tajných zdrojů redakce Lupy odchází bez zlatého padáku. Poslední kapkou v poháru trpělivosti byl střet zájmů šéfa technického zpravodajství vyvolaný jeho podnikatelskou činností ve společnosti Expres Stores. Ajaj, proč tohle musím psát zrovna já, teď mě Vreco nebude mít rád. Zase nebudu dostávat pozvánky na bujaré večírky a cesty do zahraničí. Zdá se, že začala vlna odchodů následníků otců zakladatelů. Že…

Pokud čtete Marigolda, tak už to víte: Zdeněk Polách opouští vydavatelství Mafra. Podle tajných zdrojů redakce Lupy odchází bez zlatého padáku. Poslední kapkou v poháru trpělivosti byl střet zájmů šéfa technického zpravodajství vyvolaný jeho podnikatelskou činností ve společnosti Expres Stores. Ajaj, proč tohle musím psát zrovna já, teď mě Vreco nebude mít rád. Zase nebudu dostávat pozvánky na bujaré večírky a cesty do zahraničí. Zdá se, že začala vlna odchodů následníků otců zakladatelů. Že bych vyštípal Mirka z Lupy? Těžko.

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).