Hlavní navigace

Vtip za stovku pro TV Barrandov připravují tvůrci SuperStar a Talentmanie

15. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 2. 2012

UVNITŘ FOTO Nová zábavná soutěž Vtip za stovku odstartuje na televizi Barrandov ve středu 7. března ve 20:05. Stanice jí vyhradí tento den a vysílací čas až do začátku letních prázdnin. Režisérem pořadu je Peter Núňez, který připravoval pro televizi Nova talentovou show Talentmania a pro slovenskou Markízu tamní verzi SuperStar, Let´s Dance, Bailanda a Zlatého slavíka. Producentem je Vít Pokorný, který stojí za českou a česko-slovenskou SuperStar.

K TÉMATU: Vtip za stovku nasadí televize Barrandov od 7. března na středy večer

Obsah svými vtipy tvoří diváci TV Barrandov, kteří na různých místech Česka odpovídají na otázku „Řeknete nám vtip za stovku?“. Štáb TV Barrandov se ptá na ulici, v MHD, v obchodech i ve školách. Diváci mají zároveň možnost zapojit se do velké soutěže o sto tisíc korun, přiblížila PR manažerka Barrandova Kateřina Kotalová. Moderátory pořadu budou herci Václav Vydra a Michal Novotný, který dosud spolupracoval především s Novou.

BRAND24

Moderátor Michal Novotný při natáčení prvního vydání zábavného pořadu Vtip za stovku (Foto: TV Barrandov)

O vítězném vtipu týdne, který postoupí do velkého finále, rozhodne jejich host. V prvním díle jím bude Martin Zounar, dodala Kotalová. Stálým hostem show bude Ruda z Ostravy. Barrandov začal první z 16 plánovaných dílů soutěže natáčet již minulý týden. Stopáž jednoho vydání bude 40 minut.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).