Hlavní navigace

Vyhledávací služba Google Co-op v češtine

23. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Další lokalizovanou službu z nabídky vyhledávače Google je Google Co-op. Oč jde? Google Co-op je služba ideální pro prohledávání vlastních stránek. Provozovatelé webů mohou dát svým návštěvníkům možnost prohledávat stránky s využitím Googlu. Google Co-op má oproti dnes už poněkud primitivního využití parametru site: řadu výhod včetně vlastní stránky s výsledky hledání a implementace PPC systému Google AdSense, který je českým uživatelům a provozovatelům webových stránek přístupný již několik…

Další lokalizovanou službu z nabídky vyhledávače Google je Google Co-op. Oč jde? Google Co-op je služba ideální pro prohledávání vlastních stránek. Provozovatelé webů mohou dát svým návštěvníkům možnost prohledávat stránky s využitím Googlu. Google Co-op má oproti dnes už poněkud primitivního využití parametru site: řadu výhod včetně vlastní stránky s výsledky hledání a implementace PPC systému Google AdSense, který je českým uživatelům a provozovatelům webových stránek přístupný již několik měsíců. (Richi´s blog na Lupě)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).